I morgon är det dagen med stort D


                                              

Shit har nog inte fattat att jag ska vara med i Fitness fighten. Gud jag behöver verkligen detta så jag inte ökar mer i vikt. Fattar inte varför jag alltid kommer tillbaka till ruta 1 när jag äntligen fått i ordning på min vikt.FAst nu är jag fast besluten att efter FF ska jag fortsätt, så att man kasnke för en gångs skull kan vara nöjd till sommaren.
Idag togs förebilderna och det är inget jag egentligen vill visa men man tackar sig själv i slut ändan att man tagit dessa bilder.

Min vikt är: 75 kg usch alldels för mkt kan beror på att kvinnoveckan är på g vilken dag som helst, men strunt samma det är min start vikt i alle fall.

Min vilopuls är: 72 slag/min

Mitt midjemått är: 90 cm

Min stuss  : 100 cm

Mina lår 56 cm

Mina armar 31cm

Byst 93 cm

Jag kommer att görna nya mätningar var 10:e dag, så jag har nu bett min underbara och stöttande sambo att gömma vågen och måttband.

Hepp nu kallar sängen för kl ringer tidigt i morgon för då är det dax för morgon promenix kl 05.30.

God natt alle sammans!






Välkommen till mitt så kallad liv:-)

Oj vad jag ser fram emot den 1 nov, för då startar början till nytt nya liv. Jag ska nämligen medverka i fitness fighten:-)ska bli mkt intressant och se vilka resultat detta kommer att ge.

I april/maj var jag med något som hette utmaning på mitt gym och detta var likande fitness fighten och  även detta skapat av Jarko. Jag fick fantastiska resultat gick ner 6,5 kg och 9 cm runt midijan försvann. Höll på att tappa hakan när jag såg före och efter korten. Tyvärr har jag hamnat i en svacka just nu med både träning och kost så jag har nog gått upp ca 2 kg i vikt sedan i mitten av maj.

Blir så arg på mig själv.-( för hela sommaren skötte jag träning och kost hyfsat tränade ca 5 dagar i v och åt väldigt bra på veckodagarna och slarvade lite på helgerna. Fast riktigt nöjd över mig själv som skötte det så bra även fast det var sommar. Sedan började det gå utför när vi åkte på en all inclusive resa till Turkiet 2 v i augusti. Där började mitt sockerberonde komma tillbaka som jag även hade innan jag staratade utmaningen. Det är nu över 2 v sedan vi kom hem från Turkiet och detta jävla sockerberonde är så svårt att bli av med. Funkar 2-3 dagar men sedan är det kört.

Därför beslöt jag mig för att nu anmäla mig till Fitness fighten med start 1 nov. Jag blir mer soprrade att lyckas med något när jag betalar för det plus att det även är fina priser man kan vinna om man blir Nov FF:are. Jag är nu så taggad. Tänk om man står där i början av dec som vinnare av FF nov. Det är detta jag måste ha i mina tankar under hela denna resans gång. Jag har nu bestämt mig att får jag lika bra resultat under utmaningen ska detta verkligen bli min nya livsstil!

Hoppas ni vill följa min resa och vara med och peppa mig. Ser dock inte framemot att ta före bilder men vad fan alltid bra att ha så kallad tjockisbilder, som man kan ta fram och titta på och inse att så här vill jag aldrig se ut igen:-)

Kram till er all <3

RSS 2.0